Sbor dobrovolných hasičů
Povodňové informace
Víte, že…

Výroční valná hromada 2018

DSC09171V pátek 12. ledna se sešli členové Sboru dobrovolných hasičů v Kateřinicích a zástupci obce u příležitosti 128. výročí od založení sboru v roce 1889. Letos jsme se sešli v komunitním centru v Kateřinicích.

V úvodu všechny přítomné přivítal náš preventista Jaroslav Kutáč, poté již pokračoval starosta sboru dobrovolných hasičů Jarda Obsadný, který zrekapituloval činnost našeho sboru v roce 2017. Také byly zhodnoceny úkoly z roku 2016 a stanoveny úkoly na rok 2018. 

Mezi největší akce patřily Karneval na ledě nebo Josefovská zábava, spoustu dalších akcích jsme pomáhali spolu organizovat. Největší z nich byly obecní dožínky nebo trailový závod. V závěru roku nezapomínáme ani na naše děti a již tradičně je navštěvují naši dva čerti, Mikuláš a anděl. 

Odměnou za odvedenou práci, iniciativu a snahu ve sboru byl podzimní výlet členů sboru včetně rodinných příslušníků na Jižní Moravu, kde jsme během dvoudenní návštěvy poznali jedinečná místa tohoto kraje a samozřejmě i vinný sklípek :-).

Hodnocení a bilancování se nevyhnulo ani jednotce SDH. Závěrečnou zprávu přednesl velitel jednotky Svatopluk Šimečka. Na závěr pan Radek Novák, starosta obce, poděkoval všem přítomným za vynikající práci a snahu ve svém volném čase a mnohdy na úkor osobního života. Finální diskusí a předáním ocenění jsme tak završili 128. rok sboru a pomyslně vstoupili do předposledního roku před dalším významným, 130. výročím od založení hasičů v Kateřinicích.

Kompletní výroční zpráva